Lidmaatschap / lesgeld

Lidmaatschap / lesgeld

Contributie

Wil je lid worden, dan betaal je de contributie per periode.
De periode september tot de kerstvakantie en de periode januari tot juli.

Als je voor het eerst bij ons binnenkomt en je draait een proefles mee, kun je na afloop van deze les, als je enthousiast bent, een inschrijfformulier vragen bij onze infobalie. Is het formulier ondertekend retour, dan krijg je een rekening thuisgestuurd die gebaseerd is op het aantal lesweken van de lopende periode.

Als de contributie is voldaan ben je lid van Da Danza.
Per reguliere les betaal je € 6,25.

Speciale lidmaatschappen

Mocht je meerdere uren willen trainen, dan is dit mogelijk. Mocht je 3 trainingen of meer willen volgen, dan is het verstandig om jezelf in te schrijven voor “Da Danza onbeperkt”. Een speciaal lidmaatschap waarbij de leerlingen die meerdere uren willen trainen 1 vast tarief betalen, ongeacht het aantal lesuren. Hoeveel lessen je traint maakt dan niet uit, het bedrag blijft hetzelfde.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het lidmaatschap “Da Danza onbeperkt” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Mocht er binnen het gezin veel getraind worden door meerdere gezinsleden en zijn dit meer dan 4 lessen, dan is wellicht het “Da Danza familie-lidmaatschap” interessant. Bij dit speciale lidmaatschap betaalt het gezin 1 vast tarief en kan er een onbeperkt aantal lessen worden gevolgd door het gehele gezin.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het “Da Danza familie-lidmaatschap” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Voor de selectie-trainingen gelden andere tarieven.

Opzegging lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan kan dit schriftelijk of via de mail uiterlijk 1 maand voor de start van de nieuwe periode. Uiterst vòòr 1 December (periode van Januari t/m Juni) òf uiterst vòòr 1 Augustus (periode September t/m December). Wordt er niet op tijd, of niet op de juiste manier afgemeld, zijn wij helaas genoodzaakt het contributiebedrag van de volgende periode in rekening te brengen.

Bijzonderheden

Heeft een leerling door een langdurige ziekte, of een duidelijke blessure meer dan 8 trainingen moeten missen, dan hanteren wij een duidelijke regel waarbij een vastgesteld percentage aan restitutie mogelijk is over de gemiste trainingen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan kunnen wij dit bekijken aan de hand van onze absentielijsten en de notities van de desbetreffende docent. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Groepskleding

“Da Danza” heeft met alle groepen (m.u.v. Zumba, de musicalklassen en de theaterlessen) dezelfde groepskleding. Als je meer wilt weten over de groepskleding, dan kun je dit navragen bij de docenten. Het is niet verplicht om de desbetreffende groepskleding in de les te dragen, natuurlijk wel andere ballet-, streetdance- of sportkleding. Voor de optredens is de groepskleding wel een vereiste. In de studio is het verplicht balletschoenen of streetdance-sneakers te dragen! Ook hiervoor kan de docente de juiste verkoopadressen aan je doorgeven.

Aanmelden

Wil je je aanmelden, of heb je andere vragen?
Stuur snel een mailtje of geef een belletje, de gegevens staan bij contact!