Sterke krachten achter Da Danza

Sterke krachten achter Da Danza

Activiteitencommissie

 

IMG_3427 - kopie

In het seizoen 2017-2018 zal de activiteitencommissie bestaan uit:
Sandra Boere, Marianne Ackx, Angela van Leeuwen, Sylvia Sassen,
Conny van Roon, Brenda Appel en Janneke van Gent.

IMG_3427 - kopie2

Een stel zeer actieve sterke persoonlijkheden, die heel veel bijdragen tot het organiseren van evenementen, activiteiten en optredens. Dìt zijn dé personen die voor, tijdens en na deze dagen vele actie-momenten lichter maken voor de docenten. Dit zijn heel veel dingen en onmogelijk om allemaal te noemen, maar o.a. door hun fantastische hulp kunnen de vele dingen die door Da Danza worden georganiseerd compleet en tot een succes worden gemaakt. Op deze manier kunnen de docenten zich ook volledig concentreren op de groepen, leerlingen en op de kwaliteit van de choreografieën en het artistieke gedeelte.

Baliepersoneel

Als de school geopend is en de lessen draaien, zult u altijd één van deze dames aan het werk zien achter onze info-balie. Voor de vragen, voor informatie, voor inschrijvingen, voor een kopje koffie of gewoon voor een gezellig praatje.

In seizoen 2017-2018 zullen Kirsten, Celine, Sasja, Manouk en Alissa (ontbreekt op de foto) altijd vriendelijk voor u klaar staan en bovendien zorgen voor de gezellige sfeer in onze ontvangstruimte.

Sasja Smitimage-2016-07-06 (2)

Het onderhouden, beheren en het up-to-date houden van zowel de website als de Facebookpagina van Studio Da Danza wordt gedaan door Sasja. Zij is ook regelmatig achter de informatiebalie te vinden en u zult haar dan ook wel eens zien werken aan de website.

Theo van Veen

theo_foto.jpg

Theo is sterk met hout, metaal en handig met scharnieren en spijkers. Hij is diegene die elke keer weer op fantastische wijze zorgt dat het podium-beeld er perfect uitziet. Theo maakt voor theatervoorstellingen vele decorstukken en rekwisieten. Bij dans, muziek, choreografie en kostuums horen zeker ook de juiste decor-stukken. Door het enthousiasme van Theo met 2 gespierde armen en zeer handige timmermanshanden weet hij altijd weer prachtige dingen te maken voor de theatervoorstellingen van Da Danza!

Stephan Huijzerstephan_huijzer

Hoi allemaal. Mijn naam is Stephan Huijzer en jullie hebben mij vast wel eens verstopt achter mijn camera gezien. Mijn twee meiden dansen bij Studio Da Danza en ik vind het leuk om foto’s te maken. Een mooie combinatie en wat is er dan leuker dan foto’s maken waar anderen plezier aan beleven. Kijk snel verder op de site of je jezelf of andere bekenden ziet.