Lidmaatschap / lesgeld

Lidmaatschap / lesgeld

Contributie

Wil je lid worden, dan betaal je de contributie per periode.
De periode augustus tot de kerstvakantie en de periode januari tot de zomervakantie. Per regulier lesuur betaal je € 6,75.

Als je voor het eerst bij ons binnenkomt en je draait een proefles mee, kun je na afloop van deze les, als je enthousiast bent, jezelf inschrijven op onze site (zie pagina inschrijven). Je kunt dan gelijk het bedrag betalen, gebaseerd op het aantal lesweken van de lopende periode. Als de contributie is voldaan, ben je lid bij Da Danza!

Je ontvangt aan de start van elke periode (sept & jan) een nieuwe betalingslink via jouw mail-adres. Dit betreft dus 2x in het jaar.

Speciale lidmaatschappen

Mocht je meerdere uren willen trainen, dan is dit mogelijk. Als je 3 lessen of meer wilt volgen, dan is het verstandig om jezelf in te schrijven voor “Reguliere les Onbeperkt”. Een speciaal lidmaatschap waarbij de leerlingen die meerdere uren willen dansen 1 vast tarief betalen, ongeacht het aantal lesuren. Hoeveel lessen je volgt maakt dan niet uit, het bedrag blijft hetzelfde.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het lidmaatschap “Da Danza onbeperkt” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Mocht er binnen het gezin veel getraind worden door meerdere gezinsleden en zijn dit meer dan 4 lessen in totaal, dan is wellicht “Familie Onbeperkt” interessant. Bij dit speciale lidmaatschap betaalt het gezin 1 vast tarief en kan er een onbeperkt aantal lessen worden gevolgd door het gehele gezin.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het “Da Danza familie-lidmaatschap” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Voor de selectie-trainingen gelden andere tarieven.

Opzegging lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan kan dit schriftelijk of via de mail uiterlijk 1 maand voor de start van de nieuwe periode. Uiterst vòòr 1 December (periode van Januari t/m Juni) òf uiterst vòòr 1 Augustus (periode September t/m December). Wordt er niet op tijd, of niet op de juiste manier afgemeld, zijn wij helaas genoodzaakt het contributiebedrag van de volgende periode in rekening te brengen.

Bijzonderheden

Heeft een leerling door een langdurige ziekte, of een duidelijke blessure meer dan 8 trainingen moeten missen, dan hanteren wij een duidelijke regel waarbij een vastgesteld percentage aan restitutie mogelijk is over de gemiste trainingen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan kunnen wij dit bekijken aan de hand van onze absentielijsten en de notities van de desbetreffende docent. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Aanmelden

Wil je aanmelden voor een proefles of inschrijven? Dit kan op de pagina ‘Inschrijven’ !

Heb je andere vragen? Stuur snel een mailtje of geef een belletje. De gegevens vind je bij contact.