Lidmaatschap / lesgeld

Lidmaatschap / lesgeld

Contributie

Wil je lid worden, dan betaal je de contributie per periode.
De periode september tot de kerstvakantie en de periode januari tot juli. Per regulier lesuur betaal je € 6,50.

Als je voor het eerst bij ons binnenkomt en je draait een proefles mee, kun je na afloop van deze les, als je enthousiast bent, een inschrijfformulier vragen bij onze infobalie. Is het formulier ondertekend retour, dan krijg je een rekening thuisgestuurd die gebaseerd is op het aantal lesweken van de lopende periode.

Als de contributie is voldaan ben je lid van Da Danza.

Je ontvangt aan de start van elke periode (sept & jan) een factuur via jouw mail-adres. Dit betreft dus 2x in het jaar. De factuur, ‘het contributie-bedrag’ is gebaseerd op het aantal lessen van deze lopende periode X euro 6,50.

Speciale lidmaatschappen

Mocht je meerdere uren willen trainen, dan is dit mogelijk. Mocht je 3 trainingen of meer willen volgen, dan is het verstandig om jezelf in te schrijven voor “Da Danza onbeperkt”. Een speciaal lidmaatschap waarbij de leerlingen die meerdere uren willen trainen 1 vast tarief betalen, ongeacht het aantal lesuren. Hoeveel lessen je traint maakt dan niet uit, het bedrag blijft hetzelfde.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het lidmaatschap “Da Danza onbeperkt” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Mocht er binnen het gezin veel getraind worden door meerdere gezinsleden en zijn dit meer dan 4 lessen, dan is wellicht het “Da Danza familie-lidmaatschap” interessant. Bij dit speciale lidmaatschap betaalt het gezin 1 vast tarief en kan er een onbeperkt aantal lessen worden gevolgd door het gehele gezin.

Wil je hier meer over weten? Mail naar: info@studiodadanza.nl
(het “Da Danza familie-lidmaatschap” geldt niet voor de selectie-trainingen)

Voor de selectie-trainingen gelden andere tarieven.

10-rittenkaart

Voor de volwassen lessen Total Body Workout & Zumba is een lidmaatschap niet verplicht. Deze lessen zijn ook te volgen d.m.v. onze speciale 10-rittenkaart. Voor euro 78,– is de 10-rittenkaart te verkrijgen aan onze balie in de school. (let op: er is gèèn pin-automaat aanwezig!) De 10-ritenkaart is één heel jaar geldig en geeft jou de ruimte om deze lessen te komen volgen op het moment als jij dit wil, wanneer het jou uitkomt. Het geeft dus wat meer ruimte en je hoeft niet door te betalen wanneer je een keer niet kunt!!

Opzegging lidmaatschap

Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan kan dit schriftelijk of via de mail uiterlijk 1 maand voor de start van de nieuwe periode. Uiterst vòòr 1 December (periode van Januari t/m Juni) òf uiterst vòòr 1 Augustus (periode September t/m December). Wordt er niet op tijd, of niet op de juiste manier afgemeld, zijn wij helaas genoodzaakt het contributiebedrag van de volgende periode in rekening te brengen.

Lesgeld voorwaarde

Wanneer Studio Da Danza door overmacht geen dans, sport en/of theaterlessen meer kan of mag geven, behoud Studio Da Danza het recht om de lessen te annuleren. Leden hebben in dit geval geen recht op restitutie of verrekening van het lesgeld. Studio Da Danza zal wel in zo’n situatie kijken of er mogelijkheden zijn om hun leden op een passende wijze tegemoet te komen. De eindverantwoordelijke van Studio Da Danza is echter de enige persoon die kan bepalen hoe dit alternatief praktisch gezien aangeboden en ingevuld zal worden.

Bijzonderheden

Heeft een leerling door een langdurige ziekte, of een duidelijke blessure meer dan 8 trainingen moeten missen, dan hanteren wij een duidelijke regel waarbij een vastgesteld percentage aan restitutie mogelijk is over de gemiste trainingen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan kunnen wij dit bekijken aan de hand van onze absentielijsten en de notities van de desbetreffende docent. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Aanmelden

Wil je aanmelden / inschrijven? Dit kan d.m.v. ons inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen aan onze informatie-balie in de school. Heb je andere vragen? Stuur snel een mailtje of geef een belletje. De gegevens vind je bij contact.