Maar…. Da Danza doet meer!

Maar…. Da Danza doet meer!


Studio Da Danza verzorgt wekelijks lessen voor piepjong, jong, ouder en nog iets ouder. Maar wist je dat wij nog veel meer doen?

Op zoek naar een ruimte? 

Het is mogelijk om Da Danza af te huren op de momenten dat er geen lessen zijn in de school. Een grote ruimte met veel voorzieningen voor bijvoorbeeld een bijeenkomst, feest, presentaties of voor wat dan ook! Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen!

Vrijgezellenfeestje?

Wij verzorgen spetterende dans / zang acts voor uw vrijgezellenfeest of welk feest dan ook! Da Danza heeft gevorderde dansers en zangers die een gepast optreden kunnen neerzetten op uw feest, in welk thema dan ook! Een toffe workshop voor vriendinnen/vriendengroep kan natuurlijk ook!

Bijna trouwen?

Maak jullie trouwfeest speciaal met een voor jullie gemaakte openingsdans! Onze docenten kunnen een dans voor jullie samen maken (op zelfgekozen liedjes) die net even ‘anders is dan anders’, die dan samen wordt geoefend op eigen tempo.

Kinderfeestje vieren?

Wilt u zoon of dochter een kinderfeestje geven, maar nog geen idee wat voor soort feestje? Dan kunt u nu stoppen met zoeken, want Da Danza geeft namelijk ook Kinderdansfeestjes! Samen met alle vriendjes/vriendinnetjes gaan we natuurlijk lekker veel dansen in de studio, maar daarnaast mogen ze ook een mooie Da Danza Tas of T-shirt versieren en krijgen ze wat lekkers en te drinken. (Je kunt ook nog kiezen voor de extra optie patatjes of pannenkoeken eten achteraf!) De kids leren een leuke dans aan waarbij de jarige jop in het middelpunt zal staan en dit kan in elk thema zijn en op elk liedje! Compleet met coole kostuums van Da Danza wordt de dans dan opgevoerd aan de ouders of wordt er een tof filmpje van gemaakt! Een feestje om niet gauw meer te vergeten, als je van dansen houdt! (Wij geven overigens natuurlijk ook Theater feestjes!)

Op locatie?

Nee hoor, wij zijn zeker niet alleen in de dansschool te vinden. Da Danza ziet u op nog veel meer plekken en activiteiten. Zo geven wij veel workshops op basisscholen, middelbare scholen en BSO’s. Je vindt ons ook bij Ballorig Gouda, elke 1e woensdag van de maand: Dans lekker met ons en Chat mee! 1 keer per maand dansen wij met ouderen op muziek van toen en delen we verhalen van vroeger. Wij organiseren veel activiteiten binnen en buiten de school, zoals themaweken tijdens de lessen, Kids Dans festijn, een dansmarathon en verzorgen wij veel optredens voor verschillende organisaties op locatie. Daarnaast zijn wij heel dankbaar dat wij meerdere malen hebben mogen dansen en activiteiten hebben mogen organiseren om zo een steentje bij te dragen voor Goede doelen! Wij hebben hele mooie bedragen bij elkaar gedanst en verzameld voor o.a. KIKA, ALS, Spieren voor Spieren & Villa Pardoes!

Privéles of (auditie) begeleiding?

Heb jij behoefte aan wat extra begeleiding, omdat je auditie wilt doen voor een dansopleiding? Of omdat je je meer wilt ontwikkelen op het gebied van dans waarbij de privélessen precies zijn afgestemd op jouw ervaringen? Of vanwege persoonlijke, fysieke omstandigheden? Het maakt niet uit wat jouw reden is om privéles te willen krijgen: Da Danza biedt dit aan voor iedereen! Bij interesse, mail ons! Laat weten waarom jij graag privéles zou willen krijgen, wat je ermee wil bereiken en hoe vaak je privéles zou willen krijgen. Op die manier kunnen wij uitzoeken wat de beste mogelijkheden voor jou zijn om jouw doel te behalen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bovenstaande? Wil je meer weten over de prijzen en verschillende opties? Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, stuur een mailtje naar info@studiodadanza.nl!