Sterke krachten achter Da Danza

Sterke krachten achter Da Danza

Activiteitencommissie

In het seizoen 2019-2020 zal de activiteitencommissie bestaan uit:
Marianne Ackx, Conny van Roon, en Janneke van Gent, Barbara Verhulst, Marieke Zaat en Bianca de Wit.

Een stel zeer actieve sterke persoonlijkheden, die heel veel bijdragen tot het organiseren van evenementen, activiteiten en optredens. Dìt zijn dé personen die voor, tijdens en na deze dagen vele actie-momenten lichter maken voor de docenten. Dit zijn heel veel dingen en onmogelijk om allemaal te noemen, maar o.a. door hun fantastische hulp kunnen de vele dingen die door Da Danza worden georganiseerd compleet en tot een succes worden gemaakt. Op deze manier kunnen de docenten zich ook volledig concentreren op de groepen, leerlingen en op de kwaliteit van de choreografieën en het artistieke gedeelte.

Baliepersoneel

Als de school geopend is en de lessen draaien, zul je altijd vriendelijk worden ontvangen door ons personeel achter onze informatie balie. Voor de vragen, voor informatie, voor inschrijvingen, voor een kopje koffie of gewoon voor een gezellig praatje.

In seizoen 2019-2020 Zullen Manouk, Romaissa, Michelle en Lotte iedereen altijd vriendelijk te woord staan vanachter onze balie. Zij geven de nodige informatie en bovendien dragen zij zorg voor de gezellig sfeer in de ontvangstruimte.

Michelle Snelderwaard

Het onderhouden, beheren en het up-to-date houden van deze website van Studio Da Danza wordt gedaan door Michelle. 

Stephan Huijzerstephan_huijzer

Hoi allemaal. Mijn naam is Stephan Huijzer en jullie hebben mij vast wel eens verstopt achter mijn camera gezien. Ik vind het leuk om foto’s te maken. Een mooie combinatie en wat is er dan leuker dan foto’s maken waar anderen plezier aan beleven. Kijk snel verder op de site of je jezelf of andere bekenden ziet.