Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag op les bij Studio Da Danza. Hoe kan ik mij inschrijven?
  Nadat je een proefles hebt gevolgd, kun je bij de informatiebalie een inschrijfformulier halen. Het deel betreft de lesstijl, lestijd, docent en inschrijfdatum wordt ingevuld door de baliemedewerkster. Let op: ben je nog geen 16 jaar? Dan hebben wij een handtekening nodig van één van jouw ouders.

 

 • Wat moet ik aan tijdens de les?
  Voor alle lessen geldt: trek iets aan dat lekker zit, waar je je goed in kunt bewegen. Dit kan natuurlijk de voorgeschreven groepskleding zijn, maar dit is niet verplicht. Het is niet toegestaan om de studio’s te betreden met buitenschoenen. Daarnaast is het ook niet toegestaan om een spijkerbroek te dragen (m.u.v. musicalklassen).

 

 • Wat moet ik doen als ik een keer verhinderd ben om naar de les te komen?
  Wanneer je niet naar de les kunt komen omdat je een keer ziek bent, een feestje hebt, een schoolactiviteit of iets anders, dan is het voor de docent fijn om dit te weten. Laat dit even weten door te bellen naar de school. Jouw afwezigheid wordt dan doorgegeven aan de desbetreffende docent(en). Mocht je zelf al eerder op de hoogte zijn dat je niet naar de volgende les kunt komen, kun je dit ook in de les doorgeven aan jouw docent. Let op: afmeldingen via Facebook worden niet doorgevoerd.

 

 • Waar kan ik de groepskleding aanschaffen?
  Eens in de zoveel tijd komt Anja Verbaan van Away Fashion bij onze school langs voor de groepskleding. Zij weet precies welke leerling welke kleding nodig heeft. Ruim van te voren geven wij middels de nieuwsbrief aan wanneer Anja weer in onze school zal zijn. Heb je Anja gemist? Geen paniek. Onder het kopje “groepskleding” staan Anja’s gegevens of je kunt bij de informatiebalie om Anja’s gegevens vragen, zodat je de groepskleding kunt bestellen.

 

 • Hoe kan ik het lesgeld betalen?
  De contributie wordt per periode betaald: de periode augustus/september tot aan de kerstvakantie en de periode januari tot juni/juli. Je krijgt een rekening thuisgestuurd die gebaseerd is op het aantal lesweken van de lopende periode.

 

 • Kan ik op elk moment overstappen naar een andere les?
  Het kan natuurlijk voor komen dat de les net niet is wat je had verwacht. Je zou misschien toch liever een andere lesstijl willen volgen. Je hebt dan de mogelijkheid om over te stappen naar een andere les. Het is mogelijk om tot de herfstvakantie over te stappen. Ná de herfstvakantie kan dit niet meer. De reden hiervoor is dat zowel de docenten als de groepen enigszins ‘vastigheid’ moeten hebben als het gaat om het toewerken naar een voorstelling/optreden. Het is dan erg vervelend als de groep meerdere malen qua samenstelling verandert.

 

 • Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Kan ik dit op ieder moment doen?
  Wanneer je vóór 1 augustus jouw lidmaatschap opzegt, dan ben je direct uitgeschreven voor het nieuwe seizoen dat start in augustus/september. Wanneer je je ná 1 augustus uitschrijft, ben je nog lid tot aan de kerstvakantie. Wil je na de kerstvakantie stoppen met de les? Zeg je lidmaatschap dan vóór 1 december op. Je lidmaatschap opzeggen kan middels een brief of een e-mail. Geef hierbij aan: je naam, adres, telefoonnummer, om welke les(sen) het gaat, per wanneer je wilt stoppen en gelieve ook de reden van opzeggen.