Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag op les bij Studio Da Danza. Hoe kan ik mij inschrijven?
  Nadat je een proefles hebt gevolgd, kun je op de site, via het kopje ”Inschrijven” je aanmelden voor de les die je wilt volgen. 
 • Wat moet ik aan tijdens de les?
  Voor alle lessen geldt: trek iets aan dat lekker zit, waar je je goed in kunt bewegen. Dit kan natuurlijk de voorgeschreven groepskleding zijn, maar dit is niet gelijk al verplicht. Het is niet toegestaan om de studio’s te betreden met buitenschoenen. Daarnaast is het ook niet toegestaan om een spijkerbroek te dragen (m.u.v. theater/musical lessen).
 • Wat moet ik doen als ik een keer verhinderd ben om naar de les te komen?
  Wanneer je niet naar de les kunt komen omdat je een keer ziek bent, een feestje hebt, een schoolactiviteit of iets anders, dan is het voor de docent fijn om dit te weten. Laat dit even weten door te bellen naar de school of een berichtje te sturen in de groepsapp van jouw les. Mocht je zelf al eerder op de hoogte zijn dat je niet naar de volgende les kunt komen, kun je dit ook in de les doorgeven aan jouw docent. Let op: afmeldingen via social media worden niet doorgevoerd.
 • Waar kan ik de groepskleding aanschaffen?
  Eens in de zoveel tijd komt Anja Verbaan van Away Fashion bij onze school langs voor de groepskleding. Zij weet precies welke leerling, welke kleding nodig heeft. Ruim van te voren geven wij middels de nieuwsbrief en op het bord bij de entree aan wanneer Anja weer in onze school zal zijn. Heb je Anja gemist? Geen paniek. Onder het kopje “groepskleding” staan Anja’s gegevens of je kunt bij de informatiebalie om Anja’s gegevens vragen, zodat je de groepskleding kunt bestellen.
 • Hoe kan ik het lesgeld betalen?
  De contributie wordt per periode betaald: de periode augustus/september tot aan de kerstvakantie en de periode januari tot de zomervakantie. Je krijgt een betalingslink op je mail met een bedrag die gebaseerd is op het aantal lesweken van de lopende periode.
 • Kan ik op elk moment overstappen naar een andere les?
  Het kan natuurlijk voor komen dat de les net niet is wat je had verwacht. Je zou misschien toch liever een andere lesstijl willen volgen. Je hebt dan de mogelijkheid om over te stappen naar een andere les. Wij ontvangen wel graag een mail met hierin duidelijk vermeld welke les je volgde en naar welke les je nu wilt overstappen. Zo kunnen wij dit aanpassen in de administratie. 
 • Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Kan ik dit op ieder moment doen?
  Wanneer je vóór 1 augustus jouw lidmaatschap opzegt, dan ben je direct uitgeschreven voor het nieuwe seizoen dat start in augustus/september. Wanneer je je ná 1 augustus uitschrijft, ben je nog lid tot aan de kerstvakantie. Wil je na de kerstvakantie stoppen met de les? Zeg je lidmaatschap dan vóór 1 december op. Je lidmaatschap opzeggen kan middels een brief of een e-mail. Geef hierbij aan: je naam, telefoonnummer, om welke les(sen) het gaat, per wanneer je wilt stoppen en gelieve ook de reden van opzeggen.
 • Ik wil graag een Da Danza T-shirt kopen. Kan ik ook pinnen in de school? En kan ik ook online bestellen?  Wij hebben inderdaad verschillende artikelen te koop speciaal met Da Danza logo! In verschillende maten en kleuren. Je kunt bij ons passen en ja, je kunt ook met de pin betalen. Liever hebben we wel contant! Online bestellen gaat helaas niet. Je kunt wel bellen of mailen met wat je zou willen aanschaffen. Dan kunnen wij het apart houden.