Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

We kunnen ook beginnen met de vraag : wat zijn wij niet ?
Wij zijn géén school waarbij groepen zo groot zijn dat het niet meer te overzien is en zo snel de individuele aandacht verzwakt.

Wat zijn we dan wel ?
Wij zijn een school waarbij de organisatie en docenten dicht bij elkaar staan en altijd zullen proberen de nadruk te leggen op “plezier in bewegen en dans” en “werken met de combinatie muziek/dans”. Wij zijn ervan overtuigd, dat als de leerlingen met plezier in de lessen staan, de kwaliteiten dan uiteindelijk ook beter uitgewerkt kunnen worden. Bovendien is een duidelijke, vrolijke uitstraling en goede expressie zeker niet onbelangrijk als er gedanst wordt voor publiek. Ook dit ontwikkelt zich makkelijker in combinatie met “plezier in dans/plezier in “de les”.

Wij zijn een school waarbij iedere leerling de individuele aandacht krijgt, tenslotte zit  iedereen anders in elkaar, zowel  fysiek als emotioneel. Dit is ook mogelijk omdat wij altijd proberen de groepen niet te groot te maken, zodat iedereen die aandacht krijgt,   zodat iedereen gecorrigeerd kan worden als dit nodig is en zodat iedereen zichzelf goed kan zien in onze spiegelwand.

Merken wij dat een les niet lekker loopt omdat de groep te groot is, zullen wij zeker een oplossing proberen te vinden om de groep te splitsen of leerlingen eventueel door te schuiven. Wij vinden dat  iedereen de gelegenheid moet  krijgen om met zijn of haar kwaliteiten lekker te kunnen dansen, ongeacht welk niveau dan ook. Wij zijn een school waar iedereen vanaf 3 jaar gewoon binnen kan stappen, kan komen kijken, een proefles kan meedraaien en zich vervolgens kan inschrijven.

Wij geven onze lessen in 2 ruime en sfeervolle studio’s.

20071209-191445.jpg   20071209-173841.jpg   20071209-183839.jpg