STUDIO DA DANZA                       CORONA-UPDATE

Nog èven volhouden!

Helaas gaan er nog geen versoepelingen plaatsvinden. Ook voor ons niet en moeten we dus opnieuw….’nog èven volhouden!’

Hoewel de meeste leerlingen de leeftijd hebben van onder de 18 jaar en wij heel goed weten dat wij veilig en verantwoord kunnen werken, zullen we ons moeten houden aan ons protocol. Opnieuw heel diep inademen en weer door……

De lessen buiten lopen hartstikke goed. Dat maakt ons blij. Soms laat het weer ons in de steek en moeten we het besluit nemen om de les online door te zetten maar voor het grootste gedeelte draaien we alle lessen nu buiten. En dat doet ons goed. In de buitenlucht, contact met de docent en de interactie van elkaar. Zo genieten!

We hebben een fijn berichtje door te geven! Door een aantal praktische veranderingen in de organisatie, kunnen we gelukkig weer zo goed mogelijk naar de ‘normale’ les-duur. De reguliere lessen van een uur kunnen van 45 naar 55 minuten en dat is heel erg fijn! Ook de intermediate groepen en de selectieklassen kunnen weer langer trainen. In het lesrooster zelf veranderd niet veel. Alleen de lessen zijn weer langer 😊 Dit gaat vanaf a.s. Maandag al in!

Bij deze brief vind je het lesrooster met de tijdsduur aangepast. Het rooster is ook op de site terug te vinden.

Zoals iedereen inmiddels weet zijn we met alle groepen druk bezig met een ‘eindpresentatie’. Allemaal zo anders dan normaal maar ook zò tof en zeker niet minder leuk! Mocht je dit even kwijt zijn, dan kun je deze informatie vinden en terug lezen in de laatste nieuwsbrief die je ook is geplaatst op de site onder pagina ‘nieuwsbrief’. Het doet de leerlingen zo onwijs goed om te voelen dat we echt daadwerkelijk ‘naar iets toe werken’!!

Voor alle activiteiten / presentaties / optredens van de dansafdeling is de juiste groepskleding nodig. Een groot gedeelte van de leerlingen heeft deze groepskleding natuurlijk al maar wij weten dat er leerlingen zijn die nog niet beschikken over de groepskleding en/of schoenen. Kleding kan inmiddels natuurlijk ook te klein zijn.

Goed te weten:

Anja Verbaan van Away Fashion komt weer onze kant op. Je kunt passen, informeren en aanschaffen mocht je nog iets nodig hebben voor de optredens. Omdat de dansschool nog is gesloten, zal ook zij naar het terrein komen van voetbalvereniging Be Fair. Zij zal komen op: Zaterdag 8 Mei van 09.30 – 13.00 uur  &  Woensdag 12 Mei van 15.00 – 17.30 uur. De kleding is ook online te bestellen via www.away-fashion.nl. Op de site van Da Danza www.studiodadanza.nl kun je onder pagina ‘over ons’ en vervolgens ‘groepskleding’ ook een link vinden naar Anja voor de kleding. Als je de dansstijl en leeftijd doorgeeft, dan weet zij exact wat er nodig is en zal zij het toesturen. Zijn er twijfels of toch vragen, dan is het natuurlijk prima als je even een mail stuurt naar [email protected]. Wij beantwoorden de vraag altijd binnen 2 dagen!

Dè dansfilm op Zondag 13 Juni:

De groepen die staan ingedeeld voor het maken van de dansfilm, krijgen binnenkort een bestelformulier mee voor de film.

Want de dansfilm is te bestellen. YES! Voor euro 12,– kun je thuis op de bank met elkaar heerlijk genieten van het toffe eindresultaat! Informatie over deze dag (met name de tijden e.d.) krijg je zo snel mogelijk.

Zo ook natuurlijk over de andere activiteiten en presentaties 😊

Keep shining, smiling, stay positive!

Groetjes van het Da Danza Team                                                                                [email protected]