COMING UP…

COMING UP…

Binnenkort zullen er leuke activiteiten plaatsvinden voor volwassenen! Heb je zin om af en toe lekker te bewegen, maar wil je geen vast lid worden? Of ben je al lid, maar toe aan iets extra’s? Dan hebben we binnenkort twee mogelijkheden voor jou!

* Van 24 oktober tot en met 21 november wordt er een lesblok Dancehall georganiseerd voor beginners onder leiding van Evelien de Loomé. 5 maandagavonden lang van 21.00 tot 22.00 uur even lekker losgaan voor maar €30,- voor het gehele blok!  Per les betalen is eventueel mogelijk, in overleg. Meld je aan door een mail te sturen naar info@studiodadanza.nl!

* Zondag 30 oktober van 11.00 tot 13.00 wordt er een workshop Body Awareness georganiseerd waardoor jij deze dag ontspannen en gezond kunt starten! Volg deze unieke workshop voor maar €15,- waarin je naast een fysieke ontspannen “hands-on” CLINIC van Desi van Dam, advies zult krijgen van Karin Houdijk (van “eet-cetera”) over natuurvoeding en een gezonde start van de dag met heerlijke, eerlijke gezonde proeverijen!! Geef je op via
info@studiodadanza.nl en laat je verrassen door deze combinatie van beweging, ontspanning, vitaliteit en natuurlijk veel gezelligheid!!!

20161013_161405

Reageren is niet mogelijk.