Corona update

Corona update

We hebben allemaal de persconferentie gezien en gehoord. We vinden er van alles van…maar wij moeten wel weer door!! Na de persconferentie zijn wij direct opnieuw weer in het standje geschoten van “creatief in oplossingen denken” want ook studio Da Danza zal moeten sluiten om 17.00 uur, waardoor wij genoodzaakt zijn om de lessen die normaal gesproken nà 17.00 uur worden gegeven (de meeste lessen dus) TIJDELIJK te moeten verplaatsen naar het weekend. Gezien we niet alle lessen in het weekend vòòr 17.00 uur kunnen zetten, zullen er een paar groepen TIJDELIJK worden samengevoegd. Sommige groepen kunnen we gewoon in de middag op doordeweekse dagen laten staan maar deze zullen wat eerder starten. Voor de A en B selectieklassen zijn we nog aan het zoeken naar de juiste trainings-oplossing. En i.v.m. de aankomende wedstrijden (die gelukkig gewoon door kunnen gaan) staat de Zondag (voor nu) nog even ‘open’. Naast het feit dat wij alle leerlingen en ouders tevreden willen stellen door alle lesuren zo goed mogelijk compleet in te roosteren, is het goed te weten dat wij ook te maken hebben met 7 docenten. Ieder zal begrijpen; “een mega puzzel!” Nieuwe maatregelen, een nieuw plan, een aangepast lesrooster voor 3 weken. Jullie zien m hieronder, op de homepage van de site en hij zal tevens in de groeps-appen worden gestuurd. Dit aangepaste lesrooster (voor 3 weken) gaat in vanaf MORGEN, Maandag 29 November. We zullen gaan ervaren of dit rooster werkbaar is. Mochten er teveel haken en ogen zijn, dan zullen we er nogmaals naar kijken. Wij willen ons in deze bizarre tijd zo flexibel mogelijk opstellen richting onze leerlingen. Lukt het niet om de les te volgen zoals hij nu voor jou in het rooster staat, dan ben je van harte welkom om een andere les / stijl, op een andere dag te volgen die tevens voor jouw leeftijd staat ingepland. Wij vragen jullie om begrip, gezien wij niet anders kunnen organiseren dan op deze manier. Er zijn eigenlijk geen andere opties. Online ziet niemand meer zitten, buiten mag / kan niet en overdag kunnen we geen lessen indelen vòòr 15.00 uur omdat kinderen / tieners dan zitten met school en volwassenen met werk. Naast het feit dat we de komende 3 weken ons rooster moeten aanpassen omdat we om 17.00 uur moeten sluiten, zijn er een aantal toevoegingen op onze huidige maatregelen. Puntsgewijs op een rij:

• Bij binnenkomst dient iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen in de ontvangsthal. Dansers mogen deze af als zij eenmaal in de studio zijn.

• Vanaf 18 jaar dient men bij de entree een QR te laten zien.

• Iedereen vanaf 18 jaar dient rekening te houden met de afstand van 1,5 meter Maak gebruik van onze paarse stippen op de vloer!

Wij proberen ons ondertussen nog steeds niet ‘gek’ te laten maken, bij onszelf te blijven en te focussen op de positieve energie die wij in de dansschool krijgen van onze leerlingen! En ondanks maatregelen en aanpassingen zal het in de dansschool gezellig en sfeervol zijn. Zeker ook in de sfeervolle decembermaand!! Natuurlijk zullen wij voor alle groepen zoals altijd zorgen voor een fantastische kerstafsluiting!!

#AlwaysActive #Keepondancing

Blijf gezond en wees lief voor elkaar!!

Groetjes van het Da Danza Team info@studiodadanza.nl

HIERONDER HET TIJDELIJKE AANGEPASTE LESROOSTER VOOR DE KOMENDE 3 WEKEN:

Reageren is niet mogelijk.