Corona Update

Corona Update

Ennnnn door……..

Ieder zal begrijpen dat ook wij opnieuw moesten slikken toen afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie werd aangegeven dat de lockdown wordt verlengd tot 9 Februari. Maar goed, dit moeten we nu eenmaal echt samen doen, vooral met elkaar volhouden en geduld hebben. Dus, even slikken, even treuren…..ennnnn weer door!!! (Da Danza  #AlwaysActive)

We houden het online lesgeven dus nog even aan. Gelukkig is deze mogelijkheid er en kunnen wij op deze manier in ieder geval toch met onze leerlingen aan de slag. Wij willen nog een keer extra benadrukken dat er voor iedereen meerdere mogelijkheden in het aangepaste lesrooster staan om lessen te volgen. Dit hebben we bewust gedaan omdat de lessen wat korter zijn. In de groeps-appen zal het rooster met de codes voor aankomende week weer worden gestuurd. Hieronder ook via deze mail en op de homepage van de site zonder codes. Check welke lessen je aankomende week zou kunnen en willen volgen voor jouw leeftijd en log in!!! Voor de kleuters staat er bijvoorbeeld ook een speciaal ‘disney’ momentje op de maandagmiddag. Een lesje waarin de kids lekker kunnen dansen, volledig in het thema ‘disney’!! Maar zo staan er ook meerdere les-momenten in het rooster voor de kids, tieners èn volwassenen. Natuurlijk mogen zusjes en broertjes ook lekker meedoen. Dus log gezellig in!!

Voel je vrij om lekker veel les te volgen. Wij bieden deze mogelijkheid om een duidelijke, bewuste reden. Namelijk de volgende:

Door dit aan te bieden kan iedereen toch aan zijn / haar aantal les-uurtjes komen, aan de volledige lestijd 😊

Je kunt nu niet veel, je zit veel thuis….”Huppekee, van die bank af en vooral gaan bewegen!!” Desnoods lekker met de hele familie.

Da Danza gaat gewoon lekker door en zorgt op deze manier voor veel positieve energie in de huiskamer 😊

Let goed op jezelf, denk om anderen en…hou vol!!!”

Lieve groetjes van het Da Danza Team

CHECK HIERONDER WELKE LESSEN JIJ IN DEZE WEEK KUNT VOLGEN:

Reageren is niet mogelijk.