Da Danza is weer open!

Da Danza is weer open!

Maandag a.s. 30 Augustus zullen de deuren van de dansschool weer open gaan! Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien in de studio’s. We gaan een geweldig mooi seizoen starten met een gloednieuw team. Het docententeam zit boordevol nieuwe, frisse ideeën. Maar liefst 4 nieuwe toppers van docenten staan te popelen om aan de slag te gaan. Jullie zullen ze aankomende week direct ontmoeten!

Wat leuk is te melden: September is gratis voor nieuwe leden. Vrienden en vriendinnen mogen dus een maand lang snuffelen en ontdekken welke les(sen) er het leukst zijn voor hen. Gratis en vrijblijvend proeflessen draaien zodat nieuwe leden ruim te tijd hebben om goed te oriënteren. Neem dus jouw vrienden en vriendinnen gezellig mee naar de les!

Wat fijn is te melden, is dat wij weer als ‘normaal’ aan het werk kunnen. In de ontvangstruimte moet er afstand worden behouden en blijf je gezellig wachten met een kopje koffie of thee, zul je een check-formuliertje moeten invullen maar…. “Dat is dan ook alles”. Voor de rest kunnen wij gewoon weer zoals voorheen aan de slag. Gewoon zoals we willen! “YES!”

HIERONDER kun je nog even het nieuwe lesrooster checken en deze is natuurlijk ook op de site te vinden. Tot bij Da Danza!

Groetjes van het Da Danza Team Miranda, Sabrina, Dionne, Tessa, Merel, Manouk, Fleur en Alissa K HALFUUR EEN ANDERE STIJL. VOLG ZOVEEL MOGELIJK EN DANS MET ONS MEE DE ZOMER IN!

Reageren is niet mogelijk.