SANTA RUN – ZATERDAG 19 DECEMBER

SANTA RUN – ZATERDAG 19 DECEMBER

 

Ren, loop, wandel mee……

Da Danza zal op verschillende manieren zichzelf laten zien tijdens de Santa Run. Bij de opening/warming-up, al aanmoedigend rechts en links aan de zijkant en op het podium bij de kerstmarkt in het coenecoop college (dit is de finish van de Santa Run). Alle leerlingen zijn op dit moment in de les bezig met het stukje dans van Frency. Oefen dit thuis lekker door want op facebook kun je dit stukje ook bekijken. Alle dansers moeten aanwezig zijn om 13.30 uur op het Coenecoop college plein.

Maarrrr, nu even over “de lopers” want hoe meer Kerstmannen onze dansers aan kunnen moedigen hoe leuker én, hoe tof is het als zij ook nog familie of vrienden kunnen aanmoedigen. Dus dit is een OPROEP richting iedereen die niet danst op deze dag:

Doe mee met de Santa Run en ren, loop of wandel mee !
Het verzamelpunt voor de lopers is bij het Gouweplein, t.h.v. De Kroon. Om 13.30 uur zal hier een gezellige opening zijn met aansluitend een warming up. Nadat het startschot is gegeven loop je (als kerstman) een afstand van 3 km. met nog een paar honderd Kerstmannen/vrouwen richting de uiteindelijke finish bij het Coenecoop College, waar je op een fantastische wijze wordt ontvangen, je een medaille en een warme kop chocolademelk zult krijgen. In het Coenecoop College zal er de gehele middag een kerstmarkt zijn en is er op het podium van alles te beleven. Zo zijn er modeshows van Shoeby, dans van Toos en natuurlijk ook zang en dans van Da Danza!

Hoe kom ik aan een startbewijs, hoe schrijf ik mezelf in om mee te lopen?
Vanaf Maandag 7 December kun je aan onze info-balie een Kerstmannenpak kopen, welke je nodig hebt om de Santa Run op 19 december mee te lopen. Je ontvangt een startbewijs. Een kinderpak kost euro 5,–. Een volwassen pak kost euro 10,–. Voor dit bedrag mag je meelopen, krijg je medaille én warme chocolademelk bij aankomst. Een groot gedeelte van dit bedrag gaat naar een prachtig goed doel in Waddinxveen. Daarnaast ontvangt ieder verkooppunt, dus ook Da Danza tevens een klein gedeelte per pak om te investeren in “iets” voor in de school. Deze opbrengst zal voor ons gaan naar een prachtig staaltje kunstwerk in onze hal gerealiseerd door een bekende Waddinxveense  kunstschilder. (Wie, hoe wat? Dát blijft nog even een verrassing 😉

Je rent dus zeker niet voor niets! Natuurlijk zijn er ook andere verkooppunten, welke je kunt vinden op www.waddinxveen.rotarysantarun.nl – Maarrrr…..als je het Kerstmannenpak bij ons aan de balie koopt, loop je dus niet alleen voor het goede doel maar ook een klein stukje voor Da Danza en dat is natuurlijk extra leuk!

Let op;  Als je danst (het stukje wat je aanleert in de les en op facebook te vinden is), ter aanmoediging, loop je dus niet mee in de Santa Run en hoef je ook geen Kerstmannenpak te kopen. Dan ben je in het zwart, heb je enkel een kerstmuts op je hoofd en ben je versiert zo origineel op “z’n kerst”. Een Kerstmannenpak met startbewijs heb je dus alleen nodig als je deelneemt aan de Santa Run zelf!!!

Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes enz enz…..koop een startbewijs, loop mee met de Santa Run en laat je aanmoedigen door heel veel dansers van Toos en Da Danza !

 

Reageren is niet mogelijk.