Corona Update

Corona Update

Studio Da Danza gaat door……..BUITEN!

Beste Ouders en leerlingen,

Vanaf 1 Juli kunnen we misschien de school weer in. Met nadruk op ‘misschien’. Op het moment als de ontwikkelingen de goede kant op gaan en de overheid bij het standpunt blijft dat de sportscholen vanaf 1 Juli weer open kunnen, mogen wij hierin mee, op het moment als mijn plan van aanpak op het ‘binnen werken’ door de gemeente volledig is goedgekeurd. Vanaf 11 Juli gaat de zomervakantie in. Het zou zo fijn zijn als we de laatste 2 weken vòòr de zomerstop nòg kunnen draaien IN de school. We duimen voor 1 Juli!!

Voor nu gaan we door met de lessen, buiten op het terrein van Be Fair. Dit loopt prima, zeker met dit mooie weer is het heerlijk. En de lessen worden goed bezocht. Fijn!!

Zoals jullie weten:

  • Zijn we (in tegenstelling tot de ‘normale’ situatie) in deze ‘corona-crisis’ op alle nationale feestdagen gewoon door gegaan met de lessen op deze dagen. Zo is er (morgen) op 2e pinksterdag ‘gewoon’ les.
  • Op het moment als de weersverwachtingen slecht zijn, zullen we communiceren via de groeps-appen die er zijn of via de mail dat we de lessen voor die dag online zullen geven. Bij slecht weer (dan bedoel ik harde regen), gaan we dus alsnog online. Echter alleen als er echt slecht weer wordt opgegeven, anders zijn wij lekker buiten te vinden.
  • Iedereen kan de lessen volgen die op dit moment in het rooster staan voor zijn/haar leeftijd. Als je goed kijkt op het rooster naar jouw leeftijd, dan kun je zien dat je meerdere lessen kunt volgen. Maak hier vooral lekker gebruik van!!

Deze week:

  • Vanaf deze week gaan ook de lessen voor de theaterklassen, Zumba en Total Body Workout naar buiten!! Natuurlijk zullen we ook bij deze lessen de nodige maatregelen aanhouden. Dus dansers, schuif ook gerust aan bij theater. En ook de volwassenen van Dancemix, Jazz of Hiphop zijn van harte welkom bij Zumba en/of Total Body Workout. Je bent welkom!!
  • De les ‘boys hiphop’ staat voor aankomende week ook op 45 minuten. In het rooster zal opvallen dat deze les op dezelfde tijd staat ingepland als de kids jazz les. Dit is geen fout. Dit klopt. Deze lessen vinden op dezelfde tijd plaats maar op een andere plek van elkaar op het terrein.
  • Let op het weer; smeer je goed in als het zonnetje nadrukkelijk aanwezig in en vergeet je waterflesje niet als het heet wordt.
  • Woensdag wordt het warm! Voor de kids gaan we het heerlijk zomers maken met……..WATER!!! Dus het kan zijn dat uw kind niet volledig droog thuis komt 😉

Hieronder het ROOSTER van aankomende week. Let op, er zijn kleine wijzigingen.

Leuk door te geven:

Het lesrooster voor het nieuwe seizoen is bijna klaar! Binnenkort zullen wij het lesrooster aan jullie bekendmaken en op de site plaatsen!

DA DANZA GAAT DOOR ! 😊

HIERONDER HET LESROOSTER VOOR DEZE WEEK:

Reageren is niet mogelijk.