Studio Da Danza gaat naar buiten!

Studio Da Danza gaat naar buiten!

We volgen alleen online les op het moment als er echt slecht weer wordt opgegeven. Op dat moment wordt ieder op de hoogte gesteld. Maar het weer is voor nu prima en we mogen naar buiten, dus gaan we naar buiten! Sowieso gaat Da Danza altijd door, hoe en waar dan ook 😊 (#AlwaysActive)

Vorige week zijn we gestart met buiten-lessen op het terrein van voetbalvereniging Be Fair. We hebben een fantastische 1e lesweek buiten afgesloten. Geweldig om leerlingen weer in ‘real live’ te zien en zoveel enthousiasme en energie te voelen. Wat hebben we dit gemist!!

Aankomende week wordt er opnieuw heerlijk weer opgegeven, dus ook aankomende zullen de lessen opnieuw BUITEN zijn. (voor nu nog m.u.v. de theaterklassen, zumba en Total Body Workout. Zij gaan voor nu nog online door) Natuurlijk houden we ons allemaal aan alle regels! Lees ze nog even goed door in de vorige info-brief! Omdat wij merken dat het nog steeds niet voor iedereen duidelijk is, benoemen we onderstaande nog maar een keertje;

  • Betreft dag en lestijd is bijna geen enkele les nu hetzelfde zoals het was vòòr de corona-crisis. (aangepast rooster!!)
  • Maar iedereen mag alle lessen volgen die in het aangepaste rooster staan ingepland voor zijn/haar leeftijd.
  • Zeker voor kinderen v.a. 7 jaar en jonge tieners zijn er meerdere les-mogelijkheden.
  • Dus kijk op het rooster naar jouw leeftijd, of die van je kind en volg lekker zoveel als jij of jouw kind wil!!

Het rooster is (helaas) nog steeds niet het ‘normale’ rooster omdat we nog niet naar binnen mogen maar is nog steeds ‘aangepast’.

Sowieso zijn er kleine aanpassingen t.o.v. vorige week. We gaan weer lekker buiten dansen, we gaan weer zonnestralen vangen! Tot in de buiten-les 😊

ZIE HIERONDER HET LESROOSTER VAN DEZE WEEK (25 t/m 30 Mei)

Reageren is niet mogelijk.