Corona Update

Corona Update

Studio Da Danza ‘bijna’ terug IN de school!

Beste Ouders en leerlingen,

YES!! 😊 EINDELIJK kan ik jullie allemaal vertellen dat we groen licht hebben gekregen van de gemeente om over 2 weken de deuren van de school weer te openen en onze lessen weer te draaien volgens ons huidige gebruikelijke lesrooster IN DE SCHOOL. Een plan van aanpak is nauwkeurig en met grote zorg opgesteld, door de gemeente bekeken en goedgekeurd. Natuurlijk wel afhankelijk van datgene wat minister-president Rutte in de laatste week van Juni in zijn persconferentie zal gaan zeggen. Gezien de ontwikkelingen op dit moment, hebben we er vertrouwen in. Als er tijdens de persconferentie duidelijk wordt aangegeven dat binnensporten weer mag, dan mogen wij dus ook weer. Omdat 1 Juli op woensdag valt, het organisatorisch lastig werken is (en onrustig is voor de leerlingen) om de week te splitsen op online, buiten òf binnen, hebben wij van de gemeente de toestemming gekregen om vanaf Maandag 29 Juni naar binnen te gaan.

Maar dus wel afhankelijk van de persconferentie in de laatste week van Juni!! Laten we ons a.u.b. allemaal goed houden aan de nodige maatregelen, zodat de cijfers rondom de ontwikkelingen van het corona-virus de goede kant op zullen blijven gaan!

Alleen SAMEN komen we hier doorheen.

Er is een plan opgesteld om goed en verantwoord te kunnen werken in de dansschool, welke volledig aansluit om de nodige maatregelen vanuit het RIVM. Het Da Danza team is blij en is er helemaal klaar voor!! We kunnen niet wachten!! 😊

We sluiten dus de laatste 2 lesweken van het seizoen af IN onze studio’s volgens het lesrooster wat we hadden t/m maart van dit seizoen. De laatste lesdag van dit seizoen zal zijn op Zaterdag 11 Juli. In die laatste 2 weken heeft iedereen dan dus weer les in “z;n eigen groep(en)”. Leuk te weten, is dat we een supertof idee hebben om het seizoen af te sluiten. We zijn flink aan “het broeden” betreft opzet e.d. Ik verklap alvast:

Een DANSMARATHON voor jong en ouder!! Ik hoor jullie denken; Wat zal dit inhouden? Nog even geduld. Hoe en wat, wordt vervolgd 😉

Voor nu nog 2 weekjes BUITEN les bij voetbalvereniging Be Fair.

En dat gaat ook hartstikke goed!! In de afgelopen week waren ook de theaterlessen buiten te vinden. Zo ook zumba en total body workout voor volwassenen. Superfijn!!

Jullie weten;

  • Je kunt alles volgen wat voor jouw leeftijd in het rooster staat. Dus ga voor nu nog 2 weekjes lekker veel volgen, wat jij wilt!!
  • Op het moment als de weersverwachtingen slecht zijn, zullen we communiceren via de groeps-appen die er zijn of via de mail dat we de lessen voor die dag online zullen geven. Bij slecht weer (dan bedoel ik harde regen), gaan we dus alsnog online.

Echter alleen als er echt slecht weer wordt opgegeven, anders zijn wij lekker buiten te vinden. Het weer is de laatste dagen best onvoorspelbaar en ook in de aankomende week zeer wisselvallig. We duimen dat we alle lessen lekker buiten kunnen geven!!

  • Het ROOSTER voor aankomende week is exact hetzelfde als vorige week. Veel plezier weer!!

Als laatste:

Het lesrooster voor het nieuwe seizoen is klaar! Volgende week zal het lesrooster voor het nieuwe seizoen op de site komen te staan!!! 😊

HIERONDER HET LESROOSTER VOOR DEZE WEEK BUITEN:

Reageren is niet mogelijk.