Corona Virus Update

Corona Virus Update

Beste leerling en ouder/verzorger,

Gezien de maatregelen flink zijn aangescherpt rondom de Corona crisis en er landelijk is besloten vanuit de overheid dat met name ook het onderwijs (in ieder geval voor de komende 3 weken ) zal moeten sluiten, ben ik genoodzaakt hierin mee te gaan.

Studio Da Danza zal per heden gesloten zijn tot 6 april 2020.

Het is een moeilijke beslissing die ik natuurlijk liever niet maak, maar de gezondheid van de leerlingen staat bovenaan!!

Achter de schermen zal er veel doorlopen en intern ook gewoon worden doorgewerkt. Zo zal ook de organisatie betreft de optredens en activiteiten die voor de komende periode in de agenda staan gewoon doorgaan. Mocht blijken dat er optredens bij zitten, die niet door zullen kunnen gaan (met name de shows op 19 april in Woerden staan op de tocht), dan zullen wij onze uiterste best doen deze te verplaatsen naar een later moment in het seizoen.

Voor nu zijn alle theaters gesloten, ook voor amateurvoorstellingen. De deadline is dan ook verplaatst. Ik wil u vragen Zaterdag 19 April wel in de agenda te laten staan. Op 6 April zullen wij aangegeven of de shows op 19 April definitief door kunnen gaan, of niet en verplaatst zullen worden. Natuurlijk zult u ook geïnformeerd worden betreft de andere optredens en activiteiten.

Over de “gemiste” lessen zal zeer goed worden nagedacht. Met intensieve aandacht zullen er opties naast elkaar worden neergelegd. Ik ga er vanuit dat iedereen erop zal vertrouwen dat wij onze uiterste best zullen doen, in oplossingen te denken! Ook hierover zult u te zijner tijd worden geïnformeerd.

Voor nu, wil ik iedereen het beste wensen in deze roerige tijd en vooral veel gezondheid! Denk om elkaar!

Wat betreft “theater en dans”:

Speel thuis met het gezin zo af en toe een toffe theater-scene 😉

En ook al is het voor nu in de huiskamer, blijf vooral in (dans) beweging met elkaar!

Natuurlijk hoop ik en alle docenten iedereen weer snel in de studio te kunnen zien.

Ik zie het als vanzelfsprekend om voor nu vooral de landelijke adviezen op te volgen. Mochten er veranderingen zijn, dan zult u direct op de hoogte worden gesteld.

Hou dus social media, de site en uw mail goed in de gaten!!!

Vriendelijke groetjes,

Miranda Heemskerk

Artistiek leider Studio Da Danza

Reageren is niet mogelijk.