Corona update

Corona update

CORONA
MEDEDELING
Beste Ouders en leerlingen,
Helaas zal Studio Da Danza n.a.v. de laatste besluiten vanuit de overheid nog gesloten moeten blijven tot na de Meivakantie.
De Corona crisis heeft invloed op iedereen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en allemaal zijn we afhankelijk van elkaar.
Ook Da Danza verkeerd in zwaar weer. Voor nu hebben wij nog geen duidelijkheid of onze organisatie in aanmerking zal komen voor een regeling vanuit de gemeente / overheid. En zo is Da Danza ook afhankelijk van jullie! Uw steun en vertrouwen in onze organisatie is in deze bizarre tijd van zeer groot belang en zal er hopelijk voor zorgen dat wij ook nà alle hectiek de draad weer op kunnen pakken en weer kunnen aanbieden zoals iedereen dat van ons gewend is.
Mocht het lesgeld van deze periode nog niet zijn voldaan, dan vraag ik u netjes en beleefd, dit alsnog binnen dit termijn te doen. Wij zijn als dansschool afhankelijk van de lidmaatschappen! Het bestaan van de school, het kunnen draaien van alle lessen gegeven door gediplomeerde vakdocenten, het vakkundig kunnen organiseren, als dansschool de boel weer oppakken en doordraaien….dàt kan echt alleen vanuit jullie lidmaatschappen! Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist in deze onzekere periode!

Tot nu toe heeft het docenten-team iedereen zo goed mogelijk aan het bewegen gezet op allerlei verschillende manieren. Via de groeps-appen die er zijn, you tube linkjes en social media. Voor de uren die we hiermee niet hebben kunnen opvullen, is een apart lesrooster gemaakt, gevuld met toffe workshops. Dit rooster zal op een gepast moment, als we Corona onder bedwang hebben, worden ingezet. Hier zal ieder van op de hoogte worden gesteld. Daarmee zijn de uren tot aan 6 april ingevuld.

Als team hebben wij in een online overleg ons plan van aanpak aangepast n.a.v. de nieuwe besluiten.

Allereerst over de activiteiten / optredens die in de agenda staan:
Zondag 19 April: Kids shows theater t Klooster Woerden       *Is verplaatst naar Zondag 5 Juli
(let op: staat niet vast maar is een “optie”)

Zaterdag 20 Juni: Tiener shows Parktheater Alphen a/d Rijn    *Blijft nog onzeker

Vr, 26, za 27, zon 28 Juni: Dans-kamp      *Blijft voorlopig staan

Zaterdag 11 Juli: Musicalpresentaties theater De Kroon Waddinxveen    *Blijft voor alsnog staan

De activiteiten / optredens die voor nu nog blijven staan;…….nà 28 April nemen wij een definitief besluit.

En dan dè lessen:
Vanaf Maandag a.s. 6 April gaan we ONLINE LESSEN aanbieden! Er is een programma aangeschaft (online zoom) waarmee leerlingen (alleen Da Danza leden) via een link THUIS lessen kunnen volgen. Dit zal LIVE gebeuren!! De docent(en) komen speciaal voor onze leerlingen naar de dansschool, gaan aan het werk en geven op deze manier “les op afstand”. Er is een speciaal “Corona-rooster” gemaakt waarin lessen voor alle leeftijdsgroepen zijn ingedeeld in onze gebruikelijke diverse stijlen. Dit speciale rooster zal dit weekend op onze site (www.studiodadanza.nl) worden geplaatst en zal tevens voorbij komen op social media. Sommige groepen krijgen les op hun eigen gebruikelijke tijd, voor anderen staan ze net wat anders. De lessen duren 30 à 45 min minuten. Dit is korter dan normaal maar superleuk; IEDEREEN mag alles volgen. Volg zoveel als je wilt!!! 😊
En nu je toch met z’n allen vaak thuis bent: misschien doet toch eindelijk broer mee met de hiphop les, of volg je samen met de kids de zumba. Zorg voor positieve energie in de woonkamer! Enkel voor de volgende groepen zijn de lessen “besloten”.
De theaterklassen, de selectieklassen en de peuterlessen hebben les met hun eigen groep. Maar ook zij kunnen wel de andere lessen volgen. Lekker veel lessen volgen. Alles mag!!! Op deze manier bieden wij al onze leerlingen ruim de mogelijkheid toch les te volgen om zo aan de gebruikelijke les-uur / uren te komen!

Ik wil voor alle duidelijkheid aangeven dat onze plannen steeds aangepast kunnen worden op het moment als dit noodzakelijk blijkt. De landelijke adviezen houden wij scherp in de gaten en zullen u op de hoogte houden op het moment als wij plannen moeten wijzigen en/of andere stappen zullen moeten maken n.a.v. de besluiten vanuit de overheid.

Natuurlijk zien wij iedereen het liefst in levende lijve in de studio maar nu wij in deze positie zitten van totale overmacht,
is online les geven op afstand een prima aanpak. We blijven positief. SAMEN komen we hier doorheen! Wij wensen iedereen veel plezier met de live lessen in de woonkamer. Laat iedereen maar lekker “mee bewegen”! 😊
Denk om elkaar, let op jezelf en blijf gezond!!
Het Da Danza Team

Reageren is niet mogelijk.