Corona update

Corona update

Beste Ouders en leerlingen,

Met pijn is ons hart moeten wij helaas doorgeven dat Studio Da Danza de school nog niet kan openstellen. We zullen we nog gesloten moeten blijven tot in ieder geval 20 Mei. Hoewel wij dit wel hadden verwacht, is het toch even flink slikken.

De wereld staat op z’n kop en veel bedrijven, stichtingen, organisaties moeten alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te kunnen houden. Zo is het ook voor Da Danza erg zwaar op dit moment. Ik wil vriendelijk maar duidelijk benadrukken dat het bestaan van de dansschool afhankelijk is van de lidmaatschappen! Het kunnen draaien van alle lessen gegeven door gediplomeerde vakdocenten, het vakkundig kunnen organiseren, als dansschool de boel weer oppakken en doordraaien….dàt kan echt alleen vanuit jullie lidmaatschappen! Da Danza is afhankelijk van jullie! Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist in deze onzekere periode!

Betreft de optredens en activiteiten: Als team hebben wij helaas de knoop door moeten hakken en moeten besluiten dat de theatershows voor de dans èn de theaterafdeling dit seizoen niet door zullen kunnen gaan. Op het moment als de dansschool

nà 20 Mei open zouden mogen, dan is de tijd te kort om de shows nog goed te kunnen organiseren met alle leerlingen. Dit besluit doet best even pijn! Maar Da Danza zou Da Danza niet zijn als we niet direct in oplossingen zouden ‘verder’ denken!

Want kunnen we het seizoen niet afsluiten in het theater, dan proberen we het seizoen feestelijk te openen in het theater. Natuurlijk onder voorbehoud. Het hangt alles af van de besluiten vanuit de overheid, òf we ook daadwerkelijk dan wèl in het theater kunnen organiseren. Maar geloof ons, mocht het ook dan nog niet kunnen in het theater, dàn doen we het anders. En anders, kan ook supertof zijn. Hoe dan ook,…..we schuiven toffe momenten van optredens op, of passen aan en halen het dubbel en dwars in 😊 Het team loopt nu al over van toffe ideeën, betreft “fresh start”. Het (dans)kamp wat staat gepland op 26,27 en 28 Juni kunnen we nu nog laten staan. We hopen maar dat het kamp wel gewoon door kan gaan. Wordt vervolgd…..

En dan de lessen: Voor nu gaan we in ieder geval nog tot 20 Mei door met de ONLINE LESSEN. Het doet ons goed te merken dat de live lessen goed worden gevolgd. Fijn om te merken dat veel leerlingen ook andere lessen volgen. Ga zo door en volg zoveel als je wilt!!! De lessen die in jouw leeftijdscategorie in het rooster staan mag jij allemaal volgen. Op deze manier bieden wij al onze leerlingen ruim de mogelijkheid om aan de gebruikelijke les-uur / uren te komen! En wellicht nog meer dan dat je normaal gesproken volgt! Nu je toch vaak thuis bent met het hele gezin; Ga lekker met z;n allen in beweging en zorg voor positieve energie in de woonkamer! Enkel voor de theaterklassen, de selectieklassen en de peuterlessen zijn de lessen “besloten” en hebben les met hun eigen groep. De codes voor deze lessen staan niet op het rooster maar krijgen de desbetreffende doorgemaild of via app van hun docent. Natuurlijk kunnen zij ook de andere lessen volgen. Goed te weten, is dat de camera uit kan. Als jouw camera uit staat, kun jij de docent gewoon zien en de les volgen maar niemand ziet jou, of de rest van de familie 😉

Ik wil voor alle duidelijkheid aangeven dat onze plannen steeds aangepast kunnen worden op het moment als dit noodzakelijk blijkt. De landelijke adviezen houden wij scherp in de gaten en zullen u op de hoogte houden op het moment als wij plannen moeten wijzigen en/of andere stappen zullen moeten maken n.a.v. de besluiten vanuit de overheid. Mocht het zo zijn, dat Da Danza toch eerder dan 20 Mei open kan gaan doordat maatregelen worden versoepelt, dan laten wij dit natuurlijk direct weten!

Natuurlijk zien wij iedereen het liefst in levende lijve in de studio maar nu wij in deze positie zitten van totale overmacht,

is online les geven op afstand een prima aanpak. Eigenlijk ons enige alternatief om les aan te bieden. We blijven positief. SAMEN komen we hier doorheen! Wij wensen iedereen veel plezier met de live lessen in de woonkamer.

Laat iedereen maar lekker “mee bewegen”! 😊 En vergeet ons niet te volgen op instagram en facebook want daar komen veel leuke dingen voorbij vanuit Da Danza met o.a. leuke opdrachten en challenges voor de kids.

Tot slot;….Wij hebben heel veel lieve berichtjes mogen ontvangen, onze dank daarvoor! Dit doet ons erg goed!

Denk om elkaar, let op jezelf en blijf gezond!!

Het Da Danza Team

Reageren is niet mogelijk.