Da Danza gaat door…ONLINE!

Da Danza gaat door…ONLINE!

Online dans & theater-lessen
Was jij nog even kwijt hoe? Hieronder het stappenplan om een account aan te maken: 
Voordat je van start gaat; zorg dat er niets open staat op je pc aan tabbladen e.d. en zorg dat je voldoende wifi verbinding hebt.
Stap 1:
Download ZOOM op je telefoon of op je laptop via onderstaande link: 
https://zoom.us/signup
Stap 2:
Maak gratis een account aan. Gebruik hiervoor niet jouw naam. Bevestig door op de link te klikken die je van zoom in je inbox krijgt. 
Stap 3:
Klik op “join meeting” en voer het Meeting ID in die je achter de les ziet staan die jij wilt volgen. Vervolgens de bijbehorende code waar daarna om wordt gevraagd. Hierna kun je de les in!!! https://zoom.us/join
Goed te weten, is dat je jouw camera kunt uitzetten. Ook zonder camera kun je de les volgen. Jij bent niet te zien maar jij ziet wel de docent. Bij aanvang van de les zien we jou graag wel heel eventjes in beeld om te zien dat JIJ het bent. Daarna kun je m evt. uitzetten mocht je dit willen.

De leerlingen van de “besloten” lessen krijgen het (NIEUWE) meeting ID voor deze week en de code door van de docent via de groepsapp of via de mail.
Onderstaande online lessen staan ingepland voor deze week (week 20). Zoals je weet; m.u.v. de besloten groepen mogen alle leerlingen lekker mee doen met alle lessen die binnen hun leeftijdsgroep vallen. Hoe tof is dat!! 😊
VEEL PLEZIER MET DE ONLINE LESSEN!!!


ZIE HIERONDER HET ONLINE ROOSTER MET DE CODES VOOR AANKOMENDE WEEK:

Reageren is niet mogelijk.